LEGO Star Wars - Y Wing Starfighter al Rezistentei 75249

540.00 Lei

  • Brand: LEGO
  • Product Code: 75249
  • Availability: 1

Tags: LEGO Star Wars - Y Wing Starfighter al Rezistentei 75249

LEGO Star Wars - Y Wing Starfighter al Rezistentei 75249, 578 piese
 

 

Colectioneaza Y-wing LEGO Star Wars actualizat!

Inspira mintile tinere si colectionarii cu acest model 75249 Y-Wing Starfighter al Rezistentei LEGO Star Wars. Aceasta versiune actualizata a clasicului avion de vanatoare-bombardament, prezentata in filmul Razboiul stelelor: Ridicarea lui Skywalker, are o schema de culori noua din octombrie 2019, carlinga ce se deschide, cu loc pentru o minifigurina in interior, lansatoare cu arc care trag, si bombe cu aruncare, inspirand copiii sa creeze scene pline de actiune Razboiul stelelor impreuna cu prietenii lor. 

Cu personajele Poe Dameron, Zorii Bliss si Soldat de zapada al Ordinului intai din Razboiul stelelor, plus figurinele LEGO D-O si droid astromech, acest set de joc cu nava stelara constituie un adaos grozav pentru colectia oricarui fan.

 

Carlinga cu deschidere!

Carlinga are loc pentru o minifigurina, cu joaca nesfarsita.  

 

Lansare de rachete!

Lansatoarele cu arc sunt minunate pentru a incepe o poveste.  

 

Arunca bombe!

Bombele aruncate la invartirea unei roti starnesc entuziasmul.  

 

Pregateste-te pentru un zbor de bombardament cu Y-Wing Starfighter al Rezistentei din Razboiul stelelor: Ridicarea lui Skywalker! Zboara pe sub radar si apasa pe tragaci pentru a-l ajuta pe Zorii Bliss sa lanseze bombele. Obliga-i soldatii de asalt ai Ordinului Intai sa se ascunda, iar apoi salveaza-i pe Poe Dameron, DO si Droidul Astromech. Cu aceasta Y-wing actiunea LEGO Star Wars nu este niciodata departe!

 

Caracteristici:

• Include 5 personaje LEGO Star Wars: Minifigurinele Poe Dameron, Zorii Bliss si Soldat de zapada al Ordinului Intai, si figurinele LEGO D-O si droid Astromech.

• Y-Wing Starfighter al Rezistentei Star Wars,are o carlinga cu deschidere pentru minifigurina, tren de aterizare pliabil, 2 lansatoare cu arc, si bombe plasate sus cu lansare activata de tragaci.

• Armele includ pistolul explozor al lui Poe, cele 2 pistoale explozoare ale lui Zorii, si explozorul Soldatului de zapada al Ordinului Intai.

• Schema de culori a Y-wing si coiful turnat a lui Zorii sunt noi din octombrie 2019.

• Recreeaza momente palpitante din filmul Razboiul stelelor: Ridicarea lui Skywalker.

• Aceasta nava stelara poate fi un cadou minunat de zi de nastere, de Craciun sau doar un cadou Star Wars distractiv pentru orice ocazie.

• Setul de constructie Star Wars masoara peste 7 cm in inaltime, 43 cm in lungime si 19 cm in latime.

Numar piese: 578.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good