LEGO Super Heroes - Wonder Woman vs Cheetah 76157

149.00 Lei

 • Brand: LEGO
 • Product Code: 76157
 • Availability: 6

Tags: LEGO, Super, Heroes, Wonder, Woman, vs, Cheetah, 76157

LEGO Super Heroes - Wonder Woman vs Cheetah 76157, 371 piese

 


Micii super-eroi pot retrai aciunea filmului Wonder Woman din 1984 cu setul de construcie LEGO DC Wonder Woman vs Cheetah (76157). Atunci cand Wonder Woman (Diana Prince) o intalneste pe dusmanca ei, Cheetah (Dr. Barbara Minerva), la turnul transmiatorului, scena este pregatita pentru o batalie epica!

 

Wonder Woman vs Cheetah!

Acest set de joaca plin de aciune ofera copiilor distracie dubla. Jos de tot, in buncar, Max incearca sa intre in turn, in timp ce panourile transmiatorului se rotesc deasupra lui. Intre timp, Wonder Woman si Cheetah se confrunta. Cu caracteristici super tari si atat de multe posibilitai de joc, micii super-eroi vor experimenta distracie plina de imaginaie si fara de sfarsit.

 

Wonder Woman zburatoare!

Wonder Woman inconjoara emiatorul, in cautarea lui Cheetah.

 

Turnul rotitor al emiatorului!

Copiii pot roti panourile mari, aurii ale emiatorului.

 

Adapost high tech!

Max intra in camera secreta din baza turnului.

 

Participa la o batalie epica intre Wonder Woman si Cheetah! In timp ce Max incearca sa intre in turn, panourile emiatorului se rotesc sus, deasupra lui. Wonder Woman vine in zbor sa cerceteze, inconjurand emiatorul. Dar cand Cheetah, dusmanul ei ataca ... se poate intampla orice!

 

 • O minifigurina Wonder Woman cu aripi si Cheetah ofera aciune ca super-erou, in timp ce o minifigurina Max se afla in centrul de comanda. In sus, turnul transmiatorului se roteste 360 de grade in sus si in jos.
 • Copiii pot fixa minifigurina Wonder Woman pe transmiatorul rotativ. In timp ce ea zboara in jurul turnului, Max sta la pupitrul de comanda. Cand va veni super-ticalosul, Cheetah, este timpul pentru o batalie epica!
 • Baieii si fetele cu varste de peste 7 ani se vor bucura de aventuri captivante si pline de imaginaie cu aceasta jucarie apreciata Wonder Woman de la LEGO DC. Un cadou minunat plin de aciune pentru toi super-eroii mici.
 • Masurand 19 cm inalime si 17 cm laime, cu o farfurie radar de 20 cm diametru, setul Wonder Woman™ vs Cheetah de la LEGO DC (76157) incurajeaza jocul plin de imaginaie la scara larga.
 • Fara baterii necesare, copiii se pot bucura de acest set Wonder Woman 1984 LEGO DC oricand doresc. Practic, joaca fara baterii le dezvolta gandirea creativa, jocul de rol imaginar si abilitaile de rezolvare a problemelor.
 • Caui un set de joaca cu super-eroi pentru un copil care este la inceput in ce priveste construciile LEGO? Aceasta jucarie Wonder Woman si Cheetah este insoita de un ghid usor de urmat, care ii face pe copii sa construiasca si sa se joace imediat.
 • Seturile de joaca LEGO DC inspira jocul plin de imaginaie in grup si individual, in timp ce copiii recreeaza scenele preferate din filme, compun povesti proprii si isi expun minunatele seturi de joaca in camerele lor.
 • Caramizile de construcie LEGO respecta cele mai inalte standarde din industrie pentru a fi mereu consecvente, compatibile si pentru a se prinde si a se desprinde usor de fiecare data - si este asa inca din anul 1958.
 • Caramizile si piesele LEGO sunt aruncate, incalzite, zdrobite, rasucite si analizate pentru a ne asigura ca fiecare set de construcie respecta cele mai ridicate standarde globale de sigurana pentru micul tau super-erou

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good