LEGO Super Heroes - Captain America: Atacul Outriderilor 76123

150.00 Lei

  • Brand: LEGO
  • Product Code: 76123
  • Availability: 5

Tags: LEGO, Super, Heroes, Captain, America, Atacul, Outriderilor, 76123

LEGO Super Heroes - Captain America: Atacul Outriderilor 76123, 167 piese 

 

Odata cu acest set LEGO Marvel Super Heroes, Joc cu motociclete Captain America: atacul Outriderilor, filmele cu supereroi se muta direct in sufrageria voastra! Ce am vrut sa spunem, mai exact? Hai sa vedem!

Protagonistul este chiar juniorul tau, care isi va lua rolul de lider al atacului folosind figurina Captain America a setului. Avand in vedere popularitatea personajului principal, nu este de mirare ca acesta este unul dintre cele mai iubite jocuri cu supereroi din toate cate exista. La asta se adauga, bineinteles si popularitatea filmelor Avengers, care ii tin pe copii cu sufletul la gura de fiecare data.
Pentru a face fata luptei impotriva personajelor Marvel negative, a Outriderilor, setul este prevazut cu o super-motocicleta de jucarie, demna de un adevarat supererou. La randul sau, ea este dotata cu o carlinga pentru mini-figurine, cu puncte de prindere pentru acestea si cu un suport rabatabil pentru cel care o conduce. Oare sunt suficiente aceste dotari pentru unul dintre cele mai palpitante jocuri cu supereroi Marvel? Sigur ca nu, dar am uitat sa mentionam cele doua super-explozoare detasabile de tragere, care ii vor lasa pe Outrideri fara nicio sansa.

In plus, niciun alt vehicul nu se poate lauda cu viteza pe care o poate atinge aceasta motocicleta a lui Captain America in caz de nevoie! Asadar, daca lupta se va inteti, iar micul tau erou va simti ca nu ii poate face fata de unul singur, poate fugi imediat dupa intariri, fara sa existe nici cel mai mic pericol de a fi prins.

In interiorul cutiei, cei mici vor descoperi patru personaje Marvel (faimosul Capitan America si trei Outrideri) cu ajutorul carora vor putea crea scenarii de joaca multiple, totalul pieselor componente fiind de 167.

Asadar, lasa-l pe pustiul tau de peste sase ani sa te faca mandru/mandra in rolul lui Captain America! Si sa te uimeasca, desigur, cu al sau curaj de a lupta contra Outriderilor, intr-unul dintre cele mai fascinante jocuri LEGO Marvel Super Heroes!

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good