Delivery Information

LIVRARE

Livram colete oriunde in tara prin firma de curierat rapid. Pretul de livrare prin curier este de 20 RON.
Comenzile cu valoare mai mare de 550 RON sunt livrate GRATUIT.
Coletele expediate prin firma de curierat rapid ajung la destinatie oriunde in tara in maxim 2 zile lucratoare.
Comenzile receptionate pana la ora 12:00 se expedieaza in aceeasi zi, iar cele receptionate dupa ora 12:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

Nu livrăm colete prin Poşta Română, deoarece trebuie sa stai mult timp la coada la ghiseu, pentru a trimite o comanda, si de multe ori coletele nu ajung la timp sau clientii nu primesc instiintarile de la posta.

 

RETURUL PRODUSELOR

Formularul pentru returul produselor este aici. Va rugam atunci cand doriti returnarea produselor se sunati si la acest numar de telefon 0729161622.
Potrivit legilor in vigoare( Legea nr 449/2003, OUG 34/2014 si OUG 9/2016) privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania DIAVIVIANE TOYS S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, impreuna cu factura, pe adresa punctului de lucru str. Ciheiului, nr. 38, bl. PC 38, et.4, ap.9, Oradea, jud.Bihor.

Returul se poate face prin curierat rapid.

Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 30 de zile, prin curierat rapid sau transfer bancar in cazul in care cumparatorul specifica un cont IBAN valid, trimis pe email. 
Nu preluam coduri IBAN telefonic!